Taş Ev Yapacağınız Ekibe Sorulacak 5 Soru

Taş Ev Yapacağınız Ekibe Sorulacak 5 Soru

Taş Ev Yapacağınız Ekibe Sorulacak 5 Soru

Evinizi yapmak için bir ekip bulmak büyük bir başarı olabilir. Duygular, vizyonlar ve harcamalar iç içedir.


… Ve sadece sizin için güzel bir alan yaratmakla kalmayacak, aynı zamanda süreci keyifli ve anlaşılır hale getirecek birini işe almak istediğinizi söylemek güvenlidir.


Bu yüzden kendinize şunu soruyor olabilirsiniz: "Bu yüklenicinin bana uygun olup olmadığını nasıl anlarım? İşte size yardımcı olmak için sormanız gereken ilk beş soru!


1. Tasarım ve tedarik süreciniz nedir?


Süreçleriniz hakkında her zaman çok açık olun ve ekibinizin ilhamı nasıl topladığını ve kullandığını. Ekibin bunu içinde nasıl yürüttüğünü, sürece ne kadar dahil olacaklarını ve sizlerin bu proje sürecinde nerede olacağınızı bilmeleri için bu şeffaflığın hayati olduğuna inanıyoruz.


Herkes tasarımcısına ürünü nereden temin ettiğini sormalıdır: Özel satıcılarla ilişkileri var mı? Tüm bunların nihai sonuç üzerinde bir etkisi olacak ve bunu önceden bilmelisiniz. Sürecin başından sonuna kadar hangi kalemleri üstleneceklerini kesinlikle sormalısınız.


2. Bir seferde kaç iş yapıyorsunuz?


Tükenmeyi önlemek ve en iyi deneyimi ve en iyi tasarımı almanızı sağlamak için sizin işinizi yaparken farklı müşterilerle çalışacaklar mı? Bir firma gereğinden fazla uzamışsa ve yeteri kadroya sahip değilse bu proje zaman çizelgenizi uzatabilir ve beklediğiniz iletişim seviyesini alamayabilirsiniz.


3. Ekibinizden kaç kişiyle çalışacağım?


Doğrudan kiminle iletişim kuracağınızı, her ekip üyesinin projede hangi rolü olduğunu ve mal sahibi/ana tasarımcının dahil olup olmayacağını bilmeniz önemlidir.


4. Müşterilerinizle tasarım konusunda nasıl işbirliği yapıyorsunuz?


Karşılıklı yarar sağlayan bir ilişkiye sahip olmak için bu konu ÇOK inanılmaz derecede önemlidir. Alan için ilham ve hedefleri hakkında bir fikir edinmek için sürecin başlarında ekibiniz işbirliği yapın. Potansiyel bir müşteri olarak, ne kadar dahil olabileceğinizi bilmek ve en başından beklentilerinizi buna göre belirlemek isteyeceksiniz.


5. Zaman çerçevesi ve bütçe gibi zorlu konular üzerinde nasıl çalışıyorsunuz?


Başlamadan önce, tasarımcınızın bütçenin ve zaman çizelgesinin yolunda olduğundan emin olmak için hangi adımları attığını nasıl ve ne zaman faturalandırdığını bilmelisiniz. Ne sıklıkla aksiyon alacaklar ve bunları kim başlatacak? Sorunlar ortaya çıktığında kim ilgilenecek?


Herhangi bir iş veya kişisel ilişkide olduğu gibi, dürüstlük şeffaflıktır, iyi bir deneyimin anahtarıdır. Ekip süreçleri konusunda açıksa ve uygun beklentiler belirleyebilirseniz mekanınız kısa sürede tamamlanacaktır.